Sala Platinum – Amiral Events & Style

Evenimente de neuitat Cluj-Napoca!

Pentru ca evenimentele din viata dumneavoastra sa fie cu adevarat unice, iar cadrul desfasurarii acestora sa fie cadrul mult visat, Complexul Amiral Events & Style, vine in intampinarea dumneavoastra cu o noua sala de evenimente, si anume, Sala Platinum.

Deschisa doar anul acesta, 2018, Sala Platinum a fost creata in special pentru nunti grandioase, avand o capacitate de pana la 600 de persoane. Cu ajutorul acesteia, am dorit sa va aducem un plus de diversitate, dar si o optiune in plus in momentul alegerii salii. La fel ca si Sala Gold si Sala Diamond, in Sala Platinum am mentinut acelasi design open-space, in culori vii si elegante, emanand mult rafinament si bun gust. Pe langa design-ul modern, Sala Platinum detine ventilatie centralizata, WI-FI, parcare proprie si bineinteles o terasa superba, ce poate fi amenajata dupa placul mirilor si in acceasi tema cu evenimentul pentru care va fi pregatita sala.

Alaturi de partenerii nostri, intreaga echipa Amiral Events & Style este la dispozitia dumneavoastra pentru a va indruma in alegerea serviciilor dorite. Incepand de la meniuri, aranjamente florale, decoratiuni pentru mese, muzica, lumini, gheata carbonica, photobooth, pana la maestri de ceremonii, formatii, ansambluri si band-uri, totul este pus la dispozitia dumneavoastra..

Si pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie complet si sa devina un moment de neuitat, va oferim consultanta in alegerea meniurilor in functie de tipul evenimentului, a numarului de persoane, si mai ales in functie de bugetul dumneavoastra. Va garantam cele mai proaspte si colorate meniuri, preparate cu ajutorul bucatarilor nostri, care prin indemanarea si priceperea lor va aduc cele mai sofisticate si gustoase preparate.

Sala de evenimente Platinum este recunoscuta la randul ei, printr-un management de calitate, seriozitate, profesionalism si transparenta si va garantam respectarea tuturor serviciilor alese, de la inceputul pana la sfarsitul evenimentului.

Pentru ca ne dorim sa fim printre cei mai buni, am ales sa va oferim servicii de inalta calitate, personal calidicat si profesionist, dar si cele mai accesibile preturi.

Daca va doriti momente de neuitat, Amiral Events & Style este locul ideal pentru un eveniment de vis!

In cazul in care Sala Paltinum este mult prea spatioasa pentru evenimentul dumneavoastra, nu uita de ….

Comments are closed.