Sala Gold – Amiral Events & Style

Evenimente exclusiviste Cluj-Napoca!

Sala Gold, prima sala a Complexului de Evenimente Amiral Events & Style, vine in intampinarea dumneavoastra cu un design modern si elegant. Indiferent de tipul evenimentului dorit – nunta, botez, aniversare, petrecere privata sau petrecere de firma, conferinte, seminarii, intalniri de afaceri, lansari de produse si evenimente mondene – echipa noastra va garanteaza un eveniment de calitate cu multa eleganta si stil.

Pentru a va crea un eveniment de neuitat, va oferim consultanta in alegerea meniurilor, totul in functie de tipul evenimentului, de numarul de persoane si cel mai important, in functie de bugetul dumneavoastra. Va garantam respectarea tuturor cerintelor de la inceputul pana la sfarsitul evenimentului, toate datorita managementului de calitate, a seriozitatii, a profesionalismului si a transparentei de care echipa noastra a dat si da dovada.

Sala de evenimente Gold, a fost gandita pentru un numar de locuri ce incepe de la 150 si poate fi extinsa pana la 300 de locuri. Fiind o sala open-space, asezarea meselor poate fi efectuata dupa bunul plac, neexistand nici un impediment in calea acestora (stalpi, pereti sau alte elemente decorative). Design-ul salii, se distinge prin multa eleganta si rafinament, iar decoratiunile personalizate si adaptate fiecarui eveniment, aranjamentele florale si luminile ii ofera un plus de unicitate.

Sala Gold este dotata cu ventilatie centralizata, aer conditionat, terasa si parcare proprie. Aceasta detine bucatarie proprie, unde gasiti meniuri diversificate si gustoase, mereu proaspete si pline de culoare. Calitatea tuturor acestor servicii se datoreaza in special profesionalismului de care dau dovada atat bucatarii nostri cat si barmanii si ospatarii.

Pe langa toate acestea, Sala Gold va pune la dispozitie cele mai bune servicii specifice organizarilor de evenimente cum ar fi: decoratiuni adaptate oricaui tip de eveniment, aranjamente florale, muzica, sonorizare, lumini, servicii foto-video, photobooth, candy bar, bufet de fructe, servicii de inchirieri limuzine de lux, gheata carbonica, artificii pentru dansul mirilor, porumbei, maestri de ceremonii, momente artistice, coregrafi, formatii, band-uri…

Obiectivul nostru este sa va oferim un eveniment de neuitat exact asa cum vi l-ati dorit, iar seriozitatea si profesionalismul prin care abordam cel mai mic amanunt al evenimentului dumneavoastra reprezinta cartea noastra de vizita!

Daca aveti nevoie de o sala de evenimente cu aer unic si elegant, contactati-ne acum, iar noi va vom prezenta oferta salii in cele mai mici detalii si in cel mai scurt timp. Creaza-ti evenimentul mult visat, alegand Sala Gold din Complexul de Evenimente Amiral Events & Style!

Daca ai nevoie de o sala cu o capacitate mai mare, nu uita de ….

Comments are closed.