Sala Diamond – Amiral Events & Style

Evenimente de lux Cluj-Napoca!

Sala Diamond din Complexul de Evenimente Amiral Events & Style este locatia perfecta in momentul in care va doriti sa va creati cel mai important eveniment din viata. Fie ca va doriti o nunta sau un botez, o cununie, o zi de nastere, o petrecere corporate sau tematica, un bal de absolvire sau o prezentare de moda.

Pentru evenimentele cu peste 200 de invitati, Amiral Events & Style v-a pregatit Sala Diamond – o sala deosebita si creata special pentru cei ce stiu sa aprecieze calitatea si luxul, avand o capacitate cuprinsa intre 200 si 450 de locuri. Exact asa cum o descrie denumirea, Sala Diamond, este o sala de evenimente ce se remarca printr-un design elegant si plin de stralucire. Calitatea desavarsita a fiecarui detaliu, atmosfera primitoare, eleganta, rafinamentul si unicitatea salii, vor crea din evenimentul dumneavoastra un moment de neuitat!

Pe langa design-ul open space, elegant si rafinat, Sala Diamond este dotata cu ventilatie centralizata, WI-FI, cu o terasa superba, dar si cu o parcare generoasa astfel incat invitatii dumneavoastra sa nu fie nevoiti sa-si caute loc de parcare. La fel ca si Sala Gold, Sala Diamond detine bucatarie proprie, iar priceperea si experienta bucatarilor nostri este pusa la dispozitia fiecarui invitat prin meniuri personalizate in functie de dorinte si gusturi. Si pentru ca totul sa fie complet, iar servirea sa fie la cele mai inalte standarde, echipa de barmani si ospatari este aleasa cu cea mai mare atentie.

Deoarece obiectivul nostru a fost, este si va fi mereu, acela ca evenimentul dumneavoastra sa fie plin de opulenta, echipa Amiral Events & Style va ofera cea mai buna consiliere in alegerea serviciilor necesare in organizarea oricarui eveniment. Incepand cu decoratiunile pentru sala – toate adaptate evenimentului: de la aranjamente florale, muzica, sonorizare, lumini, servicii foto-video, candy bar sau bufet de fructe, limuzina, gheata carbonica, artificii pentru dansul mirilor, porumbei pana la maestri de ceremonii, momente artistice, coregrafi, formatii sau band-uri, toate sunt puse la dispozitia dumneavoastra.

Cu ajutorul unui management cu ani de experienta si mult profesionalism, dar si cu o sala eleganta, ideala oricarui eveniment, putem sa afirmam ca, la Amiral Events & Style, visurile devin realitate! Datorita seriozitatii si transparentei cu care abordam fiecare eveniment, si datorita faptului ca intotdeauna venim in intampinarea dumneavoastra cu toate informatiile de care aveti nevoie, va garantam si respectarea tuturor serviciilor selectate, de la inceputul pana la sfarsitul evenimentului.

Daca aveti nevoie de o sala de evenimente cu aer unic si elegant, contactati-ne acum, iar noi va vom prezenta oferta salii in cele mai mici detalii si in cel mai scurt timp. Creaza-ti evenimentul mult visat, alegand Sala Diamond din Complexul de Evenimente Amiral Events & Style

In cazul in care Sala Diamond este ocupata, nu uita de ….

Comments are closed.