Partenerii Amiral Events & Style

DECOR CENTER CLUJ

Cu sute de evenimente organizate, pe dragii nostril parteneri de la Decor Center, ii putem caracteriza in doar cateva cuvinte, dedicare, profesionalism, calitate si transparenta.

Datorita lor, salile Amiral Events & Style, se transforma in locuri de vis, decorate cu bun gust si personalizate dupa placul fiecarui cuplu de miri.

Fiecare acesoriu de decor este creat cu mult suflet si este finisat in cele mai mici detalii, pentru a da culoare si frumusete evenimentului.

1'STUDIO MEDIA PRODUCTION

Sunt partenerii nostri care surprind cu mare finete si profesionalism, fiecare detaliu al nuntii!

Pe langa toata aparatura de calitate, echipa The 1'Studio vine intotdeauna cu multa rabdare, bun simt, naturalete, caldura si relaxare.

Ei sunt cei care surprind, in imagini, cea mai frumoasa zi din viata voastra, cele mai emotionante, spontane si romantice momente, fiecare zambet si fiecare lacrima de bucurie, fiecare gest sau grimasa.

COFETARIA PRALINA

Echipa care indulceste evenimentele!

Pralina, este partenerul care aduce mereu zambetul pe fata fiecarui om sau copil si care indulceste cele mai importante momente din viata.

Cu o experienta semnificativa pe piata dulciurilor, echipa Pralina va ofera intotdeauna cele mai gustoase si colorate torturi si prajituri, respectand in cel mai mic detaliu doaleantele mirilor.

EVENIMENTE CU STILCu o experienta de peste 10 ani echipa Evenimente cu Stil, este mereu langa noi asigurandu-ne o desfasurare impecabila a tuturor evenimentelor.

Ei sunt cei care ne asigura mereu un personal profesionist pentru servire, ospatari si barmani profesionisti si specializati pentru aceste meserii.

PLAY PARTY

Sonorizare Evenimente by Play Party, sunt prietenii nostri fara de care, nunta nu ar avea farmec.
Ei sunt cei care creeaza atmosfera de distractie a evenimentului.
Ei sunt cei care antreneaza invitatii la dans, care se joaca cu suntele si luminile salii si care vor fi mereu alaturi de doleantele mirilor si a invitatilor!

GHEATA CARBONICA DRY ICE


Profesionalism, seriozitate si promptitudine – acestea sunt cele trei cuvinte magice ce descriu perfect serviciile partenerilor nostri de la Dry Ice.

Cu ajutorul lor, dansul mirilor devine un taram de vis, magic si de neuitat!


CABINA CU ZAMBETE - PHOTOBOOTH

Dupa cum ii spune si numele, partenerii nostri de la Cabina cu Zambete, au frumosul obiectiv de a va aduce zambetul pe buze.

Cu ajutorul cutiutei sau a oglinzii magice, atat voi ca miri cat si invitatii vostri, va veti distra de minune, experimentand frumoasele masti si mesaje puse la dispozitie.

Cu ajutorul lor, invitatii vostri vor pleca acasa cu o amintirea frumoasa si gata intr-un minut!

CAPSOONEL ART EVENT

Capsoonel Art Event - mimi ce aduc zambetul pe chipul tuturor!

Cea mai frumoasa echipa de mimi ce mereu au oferit, ofera si vor oferi momente unice, si prin intermediul carora distractia este garantata!. Cu ajutorul acestor adevarati artisti, atat invitatii cat si copiii dumneavoastra vor pleca acasa cu amintiri frumoase, cu un zambet larg pe buze si cu multa incantare.

Ei sunt oamenii ce aduc fericire si soare indiferent de anotimp!

Comments are closed.